Safe ship-shore interface

IST Consultancy biedt zijn diensten aan op het gebied van veiligheids- en kwaliteitssystemen voor de ship/shore interface industrie en helpt u dit mede te ontwikkelen. Tevens leidt IST Consultancy uw mensen op aan zowel landzijde (management, operators) als aan waterzijde (kapiteins, stuurmannen, matrozen). Als een veiligheids- en kwaliteitssysteem eenmaal staat, biedt IST Consultancy zijn diensten aan om dit samen met u in stand te houden en verder te ontwikkelen. Daarbij kunt u denken aan training en opleiding, bezoekrapporten op locatie(s), incidenten onderzoek, het implementeren van verbeter punten binnen de organisatie, ondersteuning in wet- en regelgeving en het maken van veiligheidsjaarverslagen.

IST Consultancy zet samen met u een veiligheids- en kwaliteitssysteem op en zorgt er zo voor dat uw organisatie nog stabieler en productiever wordt.

IST Consultancy beschikt zelf over een ruime ervaring zowel aan waterzijde (binnenvaart transport van mineraal/chemie en nieuwbouw/ombouw/verbouw van schepen) als aan landzijde (nieuwbouw en opzetten veiligheids- en kwaliteitssysteem bij een op- en overslag terminal) en kan bouwen en vertrouwen op mensen met een gelijkwaardige opleiding en ervaring om zijn klanten optimaal te ondersteunen.